Отслабване чрез синхрон с биологичния ритъм – циркадна диета

Нашият биологичен ритъм играе огромно роля за здравето ни, също като храненето. От комбинацията на двете се появява циркадната диета, която стана известна чрез книгата на доктор Даниела Якубович и гарантира, че може да контролира отслабването чрез тази система.

циркадна диета

Тялото реагира спрямо различни фактори на околната среда като светлината и температурата, които са важни за циркадната диета. Може да контролирате какви храни да ядете във всеки момент на деня и как това влияе върху биологичните процеси, така че да можем да отслабнем и да сме здрави.

Природосъобразно отслабване с топ- продуктът „Диетин- комплект“

Контролирай циркадния ритъм , за да отслабнеш

Чрез циркадната диета ще помогнем на организма да ускори метаболизма, като така ще отслабнем. Но затова трябва да познаваме ритъма си. Тялото се нуждае от различна енергия според момента на деня и трябва да я разпределим в зависимост от него.

24 часа на деня се разделят на 2 фази: За да започнем правилно деня, трябва да включим протеини на закуска, като яйца илициркадна диета2 млечни продукти. За обяд се препоръчва риба, месо, соя, ядки и др. Може да ги комбинирате със зеленчуци или салата, но е много важно да не приемате въглехидрати след 4 часа, тъй като променят метаболизма, като кафето и други възбуждащи субстанции.

През втората фаза, храненето се променя. Вечер трябва да ядем паста или ориз със зеленчуци и плодове, което кара тялото да консумира енергия от мастните си депа. През нощта метаболизма започва да работи и тогава най- много се отслабва. Затова вечер не трябва да ядем протеини, за да накараме тялото да използва своите запаси.

Между храненията трябва да ядем плодове. Не яжте мазнини и сладкиши.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *