Как да не се отказваме от отслабването

Отслабването е сред целите на жените, щом минат коледните и новогодишните празници. 40% от дамите обаче изчакват да мине цял месец, докато започнат диета. Ето кои са ключовете за отслабване, без да се откажете.

„ДИЕТИН- КОМПЛЕКТ“ – природната формула за отслабване!

otslabvane

Всяка жена си обещава след празниците да отслабне, след като кантара безмилостно отчете качените килограми. Но тези, които успяват да свалят излишните килограми, са много малко, а тези, които успяват да запазяк резултата – още по- малко.

Преди всичко, бъдете реалисти
Установете с колко килограма и за какъв период искате да отслабнете. Голото „ще отслабна“ не помага – трябва да сме обективни и да помислим колко килограма са излишни и за колко време ще постигнете идеалното тегло.

Поставяйте си малки цели
Ще усещате, че изпълнявате мини- цели и това ще ви стимулира, за да стигнете до крайната цел.

Позволявайте си малки глезотийки
Не гледайте на диетата като на наказание, а като необходима грижа за тялото ви. Ако я съпроводите с малки награди, колкото повече се доближавате до целта, мотивацията ще се увеличава. Например, няколко чака разкрасяване, шопинг и пр.

Поддържайте дневник на диетата
Записвайте си колко ядете и кога го ядете. Така ще сте по- реалистични и ще откриете възможните грешки.otslabvane-sport

Спрете нервите
Позволете си един греховен ден. Нищо няма да стане, ако си позволите малък каприз в един ден – понякога нервите действат много по- лошо, отколкото един бонбон или парче торта. Те са стимули, за да продължите напред с плана.

Почивайте си
Спането е основно за отслабването, тъй като тогава се синтезира хормона лептин, който потиска апетита и стимулира употребата на енергия.

Движете си
Редовно тренирайте. Използвайте всеки момент, за да се движите – слезте една спирка по- рано от автобуса, играйте с децата навън, разходете кучето, идете да пазарувате пеша. Разбира се, трябва да правите упражнения за отслабване.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *