Джинджифил и лимон за отслабване

Не е задължително отслабването да е мъчение. Винаги може да разчитате на допълнителна помощ. Един от подходящите варианти са съчетанието от лимон и джинджифил. Това е една от най- удачните комбинации за отслабване.

limon-djindjifil

Съчетанието от лимон и джинджифил се препоръчва за почти за всеки. И двете растения са много богати на витамин С. Силни антиоксиданти са и съдържат малко калории. Джинджифилът и лимонът са особено препоръчителни за хора със затлъстяване. Хора с гастрит и високо кръвно не трябва да ги приемат.

„ТОП СИЛУЕТ СЛИМ“ – ЗА БЪРЗО ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

Джинджифилът има термогенни свойство, което означава, че при консумация, ускорява метаболизма. Помага за изхвърлянето на шлаки, които пречат на отслабването.

Можем да приемаме комбинацията по много различни начини: на чай, сок или салата. За да не смутят съня ви, се препоръчва да не ги приемате по това време.

chai-ot-djindjifil

1. Чай. Загрейте чаша вода, докато заври. Сложете парче джинджифил с дебелината на един пръст. Оставете да кисне 5 минути и прецедете. Накрая сложете лимонов сок. Най- доброто време за прием е сутрин на гладно.

2. Сок. Направете лимоновия сок, както обикновено. Добавете 1 ч.л. настърган джинджифил, по желание малко листа от зеле. То засилва антиоксидантния ефект. Пийте сока сутрин.

3. Дресинг. Настържете шепа джинджифил и го смесете с лимонов сок. После само добавете дресинга към зелената салата.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *