5 грешки, които не ви позволяват да имате плосък корем

korem

Всяка жена мечтае да има плосък корем, но понякога упражненията не са достатъчни, нито дори в съчетание със здравословно хранене. Има обаче и други фактори, които влияят много върху това дали ще имаме паласки или не.

1. Дефицит на магнезий. Това е един от най- необходимите минерали за тялото ни. Той отговаря за много функции, а също и пречи на натрупването на мазнини. Така че трябва да сте сигурни, че приемате достатъчно от него. Може да се приема и от храната, и като хранителна добавка. Не надвишавайте дневната препоръчителна доза.

2. Много сол. Прекаляването със солта е вредно по много причини, а в случаите с мазнините в областта на корема, ни подува и води до задържане на вода. Ограничавайте солта.

„ТОП СИЛУЕТ СЛИМ“ – ТОП ПРОДУКТ ЗА ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

sol-otslabvane

3. Газирани напитки. Съдържат много захар, която после се натрупва под формата на мазнини. Увеличава усещането за подуване, а и видимо коремът ни изглежда по- издаден.

4. Ядете неправилните мазнини. Те са необходими за организма и здравето ни. Но транс мазнините и наситените мазнини не са изобщо здравословни, а и трудно се елиминират. Замествайте ги с полезни мазнини, като зехтин, риба и пр.

5. Не се наспивате. Неправилната почивка изважда от баланс тялото ни. Понякога точно по тази причина мазнините по корема се трупат, макар да тренираме и да се храним здравословно. Почивайте си колкото ви е необходимо и избягвайте стреса.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *