Седмица без захар

Захарта е едно от страшните оръжия на хранително – вкусовата промишленост. Тя е навсякъде – в сладкарските изделия, хляба, закуските, напитките, млякото и дори в месото. Така че, волно или неволно, всички ние поглъщаме тонове от нея без дори да подозираме. А захарта е страшна, главен виновник за развитие на болести като затлъстяване, диабет, инфаркт, инсулт и много други.

„Диетин Комплект“ за реактивно отслабване

отслабване без захар

Представяме на вашето внимание една модерна диета, която ще ви помогне страшно много да преборите излишните килограми, без да усещате някакви сериозни лишения. Продължава само една седмица, но е препоръчително да се прилага всеки месец. С нейна помощ ще имате възможността да направите дълго жадуваното отслабване, без глад и лишения.

Диета без захар

Започнете деня с проучване. Когато избирате продукти за закуска изчетете старателно етикетите и ако съдържат от белите кристали просто ги изхвърлете. Внимание! Врагът се крие навсякъде около нас – в млеката, хляба и колбасите, дори в сочените за здравословни овесени ядки и мюсли. Набавете си само чиста продукция и закусете обилно. Апропо, кафето и чая пийте чисти, безалкохолните категорично са забранени.

За щастие има лесен начин да си осигурите добра и безопасна закуска, като се обърнете за помощ към нашите стари приятели – яйцата. Ако извадите от скрина и купичка натурална овесена каша, всичко ще бъде повече от перфектно.

Обядът е сравнително лесен. Имате възможност да избирате между вегетариански хамбургер, сочна пържола на скара с огромна салата, топла супа, риба – въобще каквото ви хрумне. Помнете правилото – никаква захар, никакви напитки и алкохол.

Дойде време за вечеря. Хубаво е да прескочите навика да започвате последното хранене с няколко сладки бисквити, както и да добавяте захар към ястията, които приготвяте. Пилето на грил пак ще е вкусно, а дежурната чашка бира / ракия оставете за някой друг път.

Часът на истината настъпи. Защото солените ястия наистина могат да минат без подсладител, но как да се справиш с десерта? Ако се лишите от това очаквано удоволствие като едното нищо ще се почувствате като малко дете, на което насилствено са отнели любимата играчка. Ами просто си намерете достоен заместител – сладък плод или плодова салата с чисто кисело мляко, ядки и семена, дори препечена филийка с топъл чай.

Накрая е разумно да изредим какви ползи да очаквате от тази лесна диета:

  • Отслабване с невероятните 20 кг само за няколко месеца и то без да се лишавате почти от нищо
  • Увеличени нива на енергия, обичайната следобедна сънливост ще изчезне без следа
  • Не след дълго ще усетите, че светът е хубав и чудесен. Раздразнението и лошото настроение ще се махнат от вас, сякаш никога не ги е имало.

И всичко това след само седмица без захар!

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *