Как да бъдете слаби (експертни съвети за отслабване)

Всички хора искат да увеличат ефекта на отслабване – да бъдат елегантни и с тела на богове. Малко от тях обаче разбират, че това не може да се случи чрез изпиването на 7 бири и висене пред телевизора с чиния чипс.

Отслабване с „Диетин Комплект“

отслабване

Но как да се съсредоточиш, да избегнеш обичайните грешки и да определиш коя диета ще работи за теб? Независимо дали искате да изглеждате блестящи само на едно събитие или да влезете във форма завинаги, най – важно е да имате правилна стратегия за отслабване. Ето какво казват специалистите по този въпрос:

Най – големите грешки при диета

Първата и основна грешка, допускана от над 60 % от хората е, че се фокусират само и единствено върху упражненията за отслабване и въобще не обръщат внимание на храната. Те просто си мислят, че упражненията сами по себе си са достатъчни за голямото изчистване и съвсем не е важно какво ядеш.

Кое е по – важното: Упражнения или диета?

Експертите са категорични, че отговорът на въпроса е качествената диета. Тренировката също е важна, но все пак тя продължава само 1 час. Ако през другите 23 от денонощието си развявате байрака на воля, нещата просто няма как да се случат. Борбата продължава нон – стоп, а диетата се планира за месеци напред.

Има перфектно упражнение за изгаряне на мазнини?

Да и то е да се научите да се храните правилно. Протеини, въглехидрати, мазнини, витамини и минерали – да бъдат взети в правилните количества и съотношения, а вредните елементи да бъдат напълно изхвърлени от вашия живот.

Помагат ли тежките диети за отслабване?

Хората определено трябва да надскочат схващането, че 7 дни глад ще ти решат проблемите. Процесът продължава цял живот и понякога в рамките на няколко часа може да изгубите всичко, градено в продължение на дълги седмици. А още повече – драстичните диети за отслабване са откровено вредни и в много случаи могат да предизвикат хормонални проблеми, нежелана загуба на мускули, забавяне на метаболизма.

Извод

Хранете се правилно, тренирайте усилено и дори за момент не си позволявайте да прекрачвате границата. Категорично избягвайте тежките диети за отслабване с глад или недостиг на хранителни вещества, защото те само ще ви разболеят.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *