Обезкосмяване с билки

Искате гладка кожа, но всички досадни процедури за обезкосмяване – епилиране, кола маски и т.н. са твърде болезнени за вас? Не се отчайвайте – има решение, и това е обезкосмяване с билки. При него няма да усетите болка, а и ефектът  ще е траен, и дълго ще се радвате на постигнатите резултати. Този метод е доста стар и изпитан, прилага се от доста хора – както в медицинските центрове, така и вкъщи.

depilaciya-s-bilki

За да бъдат краката ви гладки и приятни на допир,  направете си вана с билки. Така обезкосмяването ще бъде лесно и приятно. Дори и да ви звучи малко съмнително,  нищо не ви пречи да опитате, и ви гарантирам, че след това ще забравите всички кремове, епилиращи ленти и процедури, епилатори.

„ЕСТЕТИКА“ – ЛОСИОНЪТ ЗА ТОТАЛНО ОБЕЗКОСМЯВАНЕ! ВИЖ ТУК

Вземете си от аптеката изброените билки: змийско мляко, полски хвощ и малко жълт кантарион. Трябва да имате от depilaciya-bilkiвсяка поне по 100 грама. След това ги потопете в около два литра вода ( предварително загрята ). Оставете го да поври известно време ( не повече от 10 минути ).

Когато свалите получената смес от огъня, изсипете я във напълнена с вода вана. Потопете се в нея за половин час, а след като излезете се изплакнете. Облечете си хавлия и легнете за 50- 60 минути.
За да е по – добър ефекта много билкари съветват тази процедура да бъде повтаряна по два пъти в седмицата в продължение на три месеца. След тези процедури космите опадат и дълго време не израстват нови.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *