Невероятно! Мъж отслабна 13 кг с бургери от Макдоналдс

Поразителен резултат от невероятна комбинация между отслабване и бърза храна

хамбургер

Всички сме чували хиляди пъти, че здравословният начин на живот не позволява да консумираме храни от заведенията за бързо хранене, независимо дали става въпрос за хамбургери или готови ястия. Мъж от Айова, САЩ обаче изуми целия свят, след като отслабна с 13 килограма само за 3 месеца, ядейки единствено закуски от Макдоналдс.

„Амбицирах се да докажа, че човек може да отслабне по всякакви (дори и трудни) начини, стига да иска. Защото волята и силата на духа са ръководещите сили на нашия живот, всичко друго е допълнение. Когато започнах изчетох много материали по темата и така се зароди решението ми да направя този опит”, казва Джон Сцина, чиято професия е учител по природни науки.

Тайната на успешното отслабване

Джон разкрива, че започва своята програма за отслабване с увеличаване на двигателната активност. Не ходи на фитнес, не тича в парка, но всеки ден ходи пеша по 45 или повече минути. В същото време си съставя хранителен план, който осигурява препоръчителния дневен прием на всички важни хранителни вещества. Решава да не нарушава навиците си и яде само в Макдоналдс.

Каква е поуката от тази история? Че можете да ядете всичко, каквото душата ви пожелае, но без да прекрачвате границата на разумните количества. Всъщност, Джон използва техниката за отслабване с ограничен прием на калории, която позволява консумацията на абсолютно всякакви продукти. Така че вие също може да ядете от заведенията за бързо хранене и в същото време да губите тегло. Успех!

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *