ЦСКА плаща 300 хил. евро на бразилският голмайстор Жуниор Мораеш

Жуниор Мораеш

  Бразилската звезда Жуниор Мораеш има претенции за 300 хил. евро от ЦСКА. Голмайсторът трябва да получи сумата по силата на договора между играча, „червените“ и новия му клуб „Металург“ (Донецк). В контракта ясно е записано, че Мораеш трябва да получи от ЦСКА 20 на сто от трансферната сума. Това е нито повече, нито по-малко от зоо хил. евро.

Въпросните пари отдавна са похарчени от собствениците на „червените“ от сметопочистващата фирма „Титан“. Димитър Борисов-Гърнето и Иво Иванов-Праховеца нямат идея откъде спешно да вземат сумата. А тя ще им е необходима, защото адвокатите и агентите на Мораеш за непреклонни и искат клиентът им да остане доволен. Именно техничният бразилец може да се окаже последният пирон в ковчега на ЦСКА. На „червените“, които са под мониторинг и може всеки момент да изгубят евролиценза си за 3 години, само им липсва още един финансов скандал.

Засега от стадион „Българска армия“ не могат да се оправят с „Черноморец“, откъдето искат пари за нападателя Мишел Платини. Именно просрочени с години разплащания не позволиха на ЦСКА да картотекира новите си попълнения за сезона и отборът крета със старите кучета в дъното на таблицата.

Ненормалната обстановка пък се използва от банда рекетьори, водени от депутата от ГЕРБ Емил Димитров, облизващи се като мартенски котараци покрай ЦСКА. Засега обаче така нареченият клуб „Възраждане“ е доказал, че е по-добър в действието събиране, отколкото в изваждането и едва ли с него ще дойдат по-слънчеви дни за армейците.

Проваленият навсякъде Христо Стоичков, Емил Димитров и още няколко недоказани бизнесмени опитват да превземат властта в Борисовата градина. А да се управлява клуб като ЦСКА не е като да риташ добре топката с левачката, да споменеш майката на някой съдия, да търгуваш с цигари, да сечеш гори или да плющиш карти с премиера Борисов.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *