Жуниор Мораеш: Хаосът в ЦСКА е нетърпим!

Голмайсторът на ЦСКА Жуниор Мораеш ще напусне "Българска армия" и ще продължи кариерата си в чужбина

  Голмайсторът на ЦСКА Жуниор Мораеш най-после изплю камъчето и заяви, че не иска да продължи кариерата си при „червените“.

Звездата на „А“ група изчетка феновете от сектор „Г“, но посочи като основен проблем неразбориите в клуба и липсата на каквато и да било визия за бъдещето на отбора. „Да играеш в ЦСКА, от една страна, е предизвикателство, защото има прекрасна публика и верни привърженици. От друга страна обаче, това си е чист мазохизъм. Клубът прилича на професионален само в някои отношения. Има толкова нерешени проблеми, че е трудно да се изредят“, заяви Мораеш.

Неотдавна преминаването на бразилеца в „Металург“ (Донецк) пропадна, защото ЦСКА и украинците не се разбраха за трансферната сума на нападателя. Това напълно съсипало нервите на Мораеш, който искрено се надяваше да се отърве от сегашния си клуб. Веднага след проваления трансфер в Украйна Мораеш хвърли в екстаз феновете в Румъния със съобщение във Фейсбук. Голаджията написа в профила си:

Как си, Румъния, как сте приятели? Липсвате ми!“. Това веднага бе прието с ентусиазъм от ултрасите на „Стяуа“, които си мечтаят да видят Мораеш с екипа на любимия им отбор.

Ексцентричният бос на букурещкия гранд Джиджи Бекали от година прави всичко възможно да привлече десетката на ЦСКА, но опитите му все удрят на камък. Треньорът на румънския гранд Лауренциу Регенкампф също се надява да може да разполага с Мораеш в състава си.

Той е много добър футболист когото искаме да привлечем, защото ще ни пасне на стила на игра. За съжаление трансферът не зависи от мен“, заяви специалистът.

Бразилецът ще напусне с 99% сигурност „Българска армия“ и ще продължи кариерата си в чужбина. Това е не само неговото желание, но и желанието на собствениците на ЦСКА от сметопочистващата фирма “Титан“. Пернишките боклукчии много разчитат именно с парите от Мораеш да закърпят бюджета и да направят някои неотложни плащания, от които зависят лицензът и бъдещето на клуба. Първоначалната цена на нападателя е 2 млн. евро, но според хора от кухнята на ЦСКА клубните босове ще са готови на сделка и за около 1,7 млн. евро. Украинският „Металург“ предложи едва 1 милион и това осуети продажбата. Сега на опашката за нападателя са наредени датският „Копенхаген“ и руският „Рубин“. Към чакащите се оказа, че продължава да бъде и италианският „Удинезе”.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *