Съпругата на Гонзо – Мариета, се тунингова

Мариета Иванова с Гонзо

  Съпругата на Георги Иванов – Гонзо е преминала през цялостно тунинговане, долетя клюка от Пловдив. Оригиналната Гонзовица, която от години търпи безбройните изневери на съпруга си, търси отново вниманието на мъжа си със силиконови цици.

Преди няколко дни Мариета Иванова обиколила един от моловете под тепетата с чисто нова визия. Благоверната на Гонзо впечатлила продавачките с наедряла гръдна обиколка, която по техните преценки надвишавала стоте сантиметра.

Градските клюкарници край Марица са обхождани от мълвата, че Гонзовица се е сдобила с изкуствени гърди в клиниката на „Благодаря ви, д-р Енчев“.

Подобренията по Мариета не се изчерпват обаче само със силиконовите импланти. Чернокосата хубавица е взела пример от по-младите си приятелки Христина Витанова и Алисия. Половинките на Благо Георгиев и Ники Михайлов са с коригирани устни и скули. „И кака им Мариетка да не остане по-назад, опъна скули и сгъна джуки в муцка. Сигурно се надява с новата си визия най-накрая да задържи съпруга си само за себе си“, под тепетата.

Извън семейното ложе кръшкачът Гонзо пък все налита на силиконови красавици. Не е тайна любовният му романс с Цеци Красимирова. А напоследък си общувал интимно и с пловдивската мъжемелачка Калина, участничка в „Островът на изкушението“, разправят в града.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *