Тодор Батков и Иво Тонев в остър конфликт заради Даниел Боримиров

Тодор Батков

  Мажоритарният собственик на „Левски“ Тодор Батков и представителят на основния спонсор на „сините“- руската банка ВТБ, Иво Тонев са в остър конфликт. Разривът е на път да премине във война, алармираха пред доверени хора от кухнята на клуба. Проблемът е, че Тонев лансира идеята Даниел Боримиров да се върне на работа на „Герена“, а Батков не иска и да чуе за подобна възможност. За привличането на георя от свето

Иво Тонев

първенство в Щатите през 1994 година работи и старши треньорът на лидерите в първенството – Илиан Илиев.

Наставникът заявил пред Тонев, че иска да има доверен човек до себе си, който да му помага в селекцията. Не е тайна, че Илиев и Боримиров са стари приятели от славните години, когато „Левски“ печелеше титли и рекордни победи срещу вечния враг ЦСКА и другия си конкурент по онова време -„Локо“ (Сф). Сега Илиан лансира идеята Борето да се върне като спортен директор в клуба – длъжност, която бе закрита след напускането на Георги Иванов-Гонзо. Тонев бил склонен да удовлетвори желанието на треньора, защото бил доволен от работата на Илиев и не искал да влиза в конфликт с него.

Последното обаче вбесило Тодор Батков, който мрази Боримиров до дъното на душата си.

Даниел Боримиров

Легендата и адвокатът си разменяха остри реплики по медиите, стигащи до обидни квалификации. Засега Батков има и друг коз в битката срещу бившия футболист на германския „Мюнхен 1860″. Боримиров е със забрана да посещава спортни състезания до 11 октомври. Даниел беше спортен директор на последния шампионски тим на „Левски“ през сезона 2009/2010, когато треньор беше Емил Велев-Кокала.

В плановете на Илиан Илиев и Иво Тонев за завръщането на Боримиров е да се използват връзките му за привличането на поне двама много качествени футболисти от Германия, Австрия, Чехия или Швейцария. „Средноевропейците са стриктни, дисциплинирани и ще ни свършат работа“, опитвал Тонев безуспешно да убеди Тодор Батков.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Тодор Батков и Иво Тонев в остър конфликт заради Даниел Боримиров"

  1. Boyce   29.10.2021 at 16:23

    When I originally commented I clicked the „Notify me when new comments are added“
    checkbox and now each time a comment is added I get four e-mails with the same comment.
    Is there any way you can remove people from that service?
    Thank you!

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *