Слави Трифонов става продуцент на “Господари на ефира” по Бтв!

Слави Трифонов

Войната между продуцента Маги Халваджиян и Би Ти Ви наесен ще има втори дубъл. След като в началото на лятото арменецът и екипът му си тръгнаха обидени от частния канал, те хвърлиха ръкавицата на доскорошните си шефове с трансфер в конкуренцията Нова. От няколко седмици в телевизионните среди се коментира, че постъпката на продуцента няма да остане без отзвук.

Според запознати Би Ти Ви е решила да удари в земята неповторимото досега шоу „Господари на ефира„, с което Халваджиян успя да се наложи на пазара повече от успешно в последните 10 години. То ще бъде детронирано със смела пародия и скечове с не по-малко атрактивни водещи. Идеята за развлекателното шоу, което наесен ще тръгне по Би Ти Ви, е да срине рейтинга на Халваджиян и директно да го осмее – това, с което арменецът в продължение на години дразнеше своите колеги.

Евтим Милошев

Не случайно едно от спряганите имена за мястото на продуцент на новото предаване е това на Слави Трифонов. За никого не е тайна, че през годините Дългия бе една от любимите мишени на Халваджиян. Двамата с Маги не пропускат да кръстосат шпаги при всеки удобен случай. Учиндолецът даже заведе съдебен иск срещу конкурента си. В него Слави описваше, че арменецът се е облагодетелствал финансово, след като е използвал неговия труд в предаванията си. Гологлавецът трепереше от яд, че „Господарите“ позволява да го подиграват така нагло и нахъса адвокатите си срещу тях. Юристите подадоха няколко съдебни иска срещу конкурентите си и вече години наред делата се точат в съда, обтягайки допълнително враждата между Слави и Маги. Халваджиян дори призна неотдавна, че Дългия се е пробвал да го принуди да му заплати и да подпишат споразумение, за да не го съди. Магърдич обаче се заинатил и пожелал всичко да се уреди по правовия път.

При новите обстоятелства обаче Трифонов най-после ще получи шанс да се саморазправи с конкурента си. Според запознати той вече е намислил да предложи на Би Ти Ви своя най-голям коз – Краси Радков. Комедийният актьор ще се изявява като водещ на развлекателното шоу, по което в момента работи Дългия. Адреналинки в пародията му на „Господарите“ също няма да липсват. За тях Трифонов ще използва танцьорките си от „Магаденс“.

Магърдич Халваджиян

Въпрос на време е обаче екипът му да се събере и да роди свежо предаване, с което да изгрее от новия сезон.

Докато Слави действа обаче, колегите му в Би Ти Ви не спят. Другата основна продуцентска компания на телевизията също се готви да шашне конкуренцията с идеите си. Екипът на бившите съратници на Трифонов Росен Петров и Евтим Милошев смята да блеснат с оригинална концепция и да отмъкне „Господарите“. За новото развлекателно шоу те смятат да заложат на своята тежка категория, а именно Руслан Мъйнов и Любо Нейков. Чак след седмица обаче ще се разбере дали идеята им ще влезе в новия план на телевизията и ще получи своята реализация. Дори да не се случи това обаче, тандемът Петров – Милошев вече спечели достатъчно. След като кланът Халваджиян бе натирен от Би Ти Ви, а „Стъклен дом“ на Димитър Митовски приключи последния си сезон, единственият сериал в ефира ще бъде този на двамата гологлави продуценти – „Столичани в повече“.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *