Цветелина Грахич се продаде за тлъсти пачки! Ето кой я прибра, след като Слави я изхвърли:

cvetelina-grahich-1

Дни, след като Слави Трифонов изхвърли Цветелина Грахич от екипа си, тя се разшетала, за да осребри натрупаната през годините слава в шоуто му.

Босненката побързала да се обади на шефа на „Пайнер“ Митко Димитров, за да обсъдят евентуалното й включване в чалга компанията.

Преговорите минали повече от успешно за Грахич и в най- скоро време тя ще подпише договор с димитровградската фирма, издават запознати. Митко Пайнера бил повече от доволен да привлече известно име като бившата беквокалистка на Ку- ку бенд. Дори й предложил толкова изгодни условия, на които малко от бъдещите й колежки във фирмата се радват.

Цветелина Грахич ще прибира половината от хонорара за участията си, вместо обидно малките 20%- 30%, с които трябва да се задоволяват повечето от певиците в компанията. А причината за щедростта на шефа на „Пайнер“ била, че босненката вече е наложена като име, така че няма да му се налага тепърва да инвестира пари в нея, за да я популяризира.

cvetelina-grahich-6

Слави Трифонов изненадващо натири певицата след големите концерти в „Арена Армеец“. Официалното обяснение беше, че тя пожелала да прави солова кариера. Но за никого не е тайна, че години наред тя все висеше на косъм от уволнението заради проблемното си поведение.

През последните месеци усилено се шушукаше, че босненката посяга често към забранени субстанции, които не само стопиха тялото й до неузнаваемост, но и направиха работата с нея още по- трудна.

Преди третия концерт в „Арена Армеец“, Цветелина закъсняла с няколко часа, което извадило от нерви Слави Трифонов. Той й креснал, че след шоуто е уволнена. На следващия ден пък босненката нагло заяви пред медиите, че от финансова гледна точка, щяло да й бъде по- изгодно да работи самостоятелно.

Е, няма да е съвсем самостоятелно, тъй като Грахич побърза да се вмъкне в най- голямата чалга компания и да си издейства най- добрите условия, докато хората още не са я забравили.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *