Садисти в Босна осем години държат в робство млада германка!

жертвата

Босненската полиция е арестувала семeйство садисти, които осем години са държали в робство млада германка, чието име органите на реда все още не искат да съобщят. През цялото време тя е била държана в изолация, като изродите са я измъчвали и принуждавали да се храни с боклуци, и са впрягали младото момиче в каруца, вместо кон.

В момента девойката се намира  в център за рехабилитация на жертви на насилие, съобщават агенциите. Момичето, което е пристигнало в  Босна от Германия преди около десет години, паднало в робство на местната семейна двойка, когато е било на 11. В момента тя е на 19 години. За зверствата, на които е била подложена едва ли някой щял да разбере, ако не са били комшиите на извергите. Според техните съседи Макалич, немското семейство на поробеното момиче избрало да живее в Босна преди девет години. Те се установили в малко село в северозападната част на Босна. Съседите им помогнали да си построят дом, но им направило впечатление странното поведение на немците. Те хранели въпросното момиче и двете и сестри със суров фураж. Комшиите отдали това на тяхната любов към еко съобразния живот. Въпреки това, някои особености в поведението на чужденците не могли да оставят безразлични хората от селото. Това се случило няколко години, след като гражданите на Германия се преместват да живеят в Босна.

къщата на садистите

Семейство Маринкович мъж и жена, което държало момичето за заложник е живяло до германците. Според свидетели, двамата често пътували до Австрия и Германия. Сид Макалич, техният съсед казва, че многократно се е опитвал да привлече вниманието на полицаите, за неадекватното поведение на съседите си, но уви безрезултатно. Всеки път садистите успявали да скрият затворника толкова добре, че органите на реда не успявали да го намерят. Но един ден късметът на изродите изневерил и мъжът успял да заснеме с мобилния си телефон, това което се случва в двора на Маринкович. Двойката била арестувана два дни след това, но до неотдавна, полицията все още не била разкрила подробности за този ужасен случай. Някои обстоятелства от ужасните престъпления на садистите и досега не са публично достояние. Как е попаднало момичето и защо нейните родители са се съгласили да я отстъпят на другото семейство Маринкович, все още си остава загадка за разследващите органи. Германската гражданка, чието име не се съобщава, дори заявила, че няма никакви претенции към семейството на садистите – Маринкович.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Садисти в Босна осем години държат в робство млада германка!"

  1. Umutesi   24.06.2012 at 9:18

    Нещастници 🙁

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *