Отварачката мъчи Гущеров с кулинарните си шедьоври

Мария

  След като се загаджи с милионерския наследник Христиан Гущеров, Мария спря участията си по заведения. А за да не се разкапе съвсем от мързел, започна да уплътнява многото си свободно време с лично усъвършенстване. Пайнерката редовно ходи на фитнес, а се подлага и на разкрасителни процедури.

„Два пъти в седмицата съм на фризьор, един път на педикюр и маникюр. Следобяд чакам да се приберат Хриси и Марая“, обяснява Отварачката пред светско списание.

Колежките й не могат да преглътнат факта, че Мара се радва на уреден живот без да полага никакви усилия за това. На нея всичко й е наготово, не й се налага да пее по кръчми и дискотеки. Единствените й служебни ангажименти са от време на време да записва по някоя нова песен, да заснема клип или фотосесия.

Мария и Християн Гущеров

Тъй тоталното бездействие е отегчително, напоследък Мария се е заела да усъвършенства и кулинарните си умения. Тя се учи да приготвя сладкиши, с които да радва дъщеря си и мъжа си. За жалост резултатите от усърдието й рядко са на ниво. Случвало се е Отварачката да забърква пайове, от които на Гущеров-младши да му се обръща коремът. Дори и в мигове на тежко стомашно разстройство той обаче намирал сили да похвали половинката си, твърдят източници, близки до милионерския синковец.

Самата Мара, разбира се, отрича да е тровила мъжа си с „шедьоврите“ си. Впрочем тя и не знае какви поражения е нанесла на стомашно-чревния тракт на Гущеров-младши, защото той все й спестява критиките, та да не я обиди. Колкото и да му е черно пред очите от „пургативите“ на пайнерката, Христиан казва, че сладкишите й са невероятно вкусни.

„Станала съм изумителен кулинар. Постоянно приготвям различни неща. Много обичам сладко и съм си поставила за цел да се науча да правя страхотни десерти“, споделя Мария, нямайки си дори и най-малка представа на какво мъчение подлага своя твърде деликатен мъж и благодетел.

 

Есил Дюран

Озъби се на Есил Дюран

Мария отмъсти на Есил Дюран, задето си позволи да я атакува. Пайнерката от турски произход си навлече гнева на заралийката през май, когато я подигра за занемарената кариера. „Участията вече не са модерни“, заяви тогава Есил, иронизирайки Отварачката и решението й да спре да пее по заведения.

„Много неща съм чула и видяла, но нито едно от тях не ме обижда. Наскоро дори чух, че било модерно да не ходиш по участия, да си стоиш вкъщи и да пускаш клипове на два-три месеца. Аз пък ще кажа, че има такива, които искат да ходят по участия, ама нямат. И то без да са го взели като решение. Това за мен е по-лошо. Не им отива на претенциите да правят подобни изказвания“, отвърна на удара Мария в свое интервю.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *