Малина завлякла 20 души с пари

Чалга ветеранката дължи различни суми на оператори,гримьори,балерини
Чалга ветеранката дължи различни суми на оператори,гримьори,балерини

  Настанаха времена чалга къща да не храни или поне тази на Малина.

Ветеранката на лекия жанр обмисляла да смени попрището, като се насочи към истинската си професия – ветеринарен лекар, тъй като с пеенето и кючеците вече не смогвала да се изхранва. От липса на достатъчно средства за разплащане заралийката е затънала в тежки дългове.

Макар да звучи невероятно, от началото на лятото Малина нямала нито един ангажимент за концерт или участие. Никой вече не искал да наема заралийката тъй като от години тя не е издавала албум и пуска по някое парче веднъж-два пъти в годината.

От месеци Малина карала на старите си спестявания за черни дни кътани по време на активната й кариера. Зле финансово се отразила на най-кръшната изпълнителка в чалгата раздялата й с Краси Кочев. Дълги години певицата бе на издръжката на бореца, но след като двамата поеха по различни пътища, Малина трябваше изведнъж да започне да се издържа съвсем сама.

Малина
Малина

От известно време обаче от певицата са се отдръпнали доста излъгани от нея хора. Отиващата към пенсия изпълнителка поръчвала музиката и забравяла да плаща.

„Дължи пари не само на приятели, но на оператори, на режисьори, на гримьори… Никой вече не иска да работи с нея, тъй като е изключително некоректна. Ако няма пари, поне да не започва нови проекти. Никой не е длъжен да й работи без пари заради милата й усмивка“, твърдят ощипани от Малина.

Сред излъганите от нея били и балерините от балет „Вега“. Момичетата направили хореографията за няколко клипа и я изпълнили, но накрая не получили хонорарите си. Последното парче на Малина „Ако ще да звъниш“ било последен отчаян опит да спаси кариерата си. Заради сценария, в който влюбена жена си го връща на изоставилия я мъж, като го отсвирва и го праща в нафталина, песента бързо се наложи като летен хит. Но и покрай снимките на клипа пайнерката се проявявала по-стисната и от менгеме, пестейки всеки лев от личния си бюджет. За да излезе възможно най-евтино видеото, екипът го заснел в прословутата каменоломна край Перник, в която снима куцо и сакато.

Косвено Малина ощипала и Алисия колежката си от конкурентната „Ара“. След като „Вега“ отказали повече да работят с нея, наела балерините от „Нова“, които присъстват във всички клипове на Алисия. „Момичетата още не са си получили парите от клипа“, твърдят запознати.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *