Македонците полудяха по българските сериали !

Столичани в повече
Македонците полудяха по българските сериали и скат излъчването им ежедневно!

В България на почит в момента са турските сериали със своите семейни драми и високи морални ценности. Тук ние се възхищаваме на сълзливите сценарии и запазването на традициите в турското семейство. Оказва се обаче, че докато ние ревем на турските сапунки, нашите сериали са фаворитът на македонците за филми.

В момента в Македония се излъчват “ Стъклен дом “ и “ Седем часа разлика „. Зрителите там полудяха по стойностните ни продукции и качествената актьорска игра. Македонците дори искат от телевизиите да купуват нови серии и да излъчват българските сериали всеки ден. Съседите ни дори оплюват македонското озвучаване и

Веселина Попова
Македонците харесват освен сюжетите на българските продукции, така и родните ни актьори.

смятат, че то пречи да се види напълно хубавото българско кино.
Другият сериал, който много се нрави на македонците е “ Столичани в повече „. Телеманите харесват политическата заигравка и намират филма освен за изключително забавен и за поучителен. Много македонци дори се опитват да теглят български сериали, както ние теглим турските. Интересното е , че македонците държат много на субтитрите, а не на преведените сцени. Българските ни филми са оценени от съседите ни като най – доброто нещо, което са гледали в последните години. Те смятат, че нашите продукции са много по- качествени от всякакви индийски и испански сериали.
Македонците дори със съжаление и благородна завист коментират, че не могат да правят такива филми като нашите. Възхищението им от българското кино личи освен по голямата гледаемост, но и по коментарите им в различни македонски форуми.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *