Софи Маринова ще води цялата циганска рода в Баку

Софи Маринова

Ромският бисер Софи Маринова ще води цяла дружина с роднини на финала за „Евровизия” в Баку. С певицата щели да пътуват по-голяма част от близките й, тъй като имала нужда от морална подкрепа при тежкото изпитание. Хора от екипа вече запазили места в хотел и закупили самолетни билети.

Още триста фена на певицата, които били от заможни ромски семейства, също се стягали да заформят свирепа агитка в подкрепа на Софи в Азербайджан. Някои от тях споделили, че са твърдо решени да покажат на целия свят, кои са най-добрите певци на България.

Софи Маринова и Устата

„През май заедно с мен за Баку ще пътува и Устата, с когото направихме толкова много съвместни песни. Естествено, не мога да мина и без продуцента си Крум Крумов, който ми помага в трудни моменти. Личният ми фризьор и гримьорът Бони също идват. В никакъв случай няма да изоставя и сина си Лоренцо, на когото разчитам да ме подкрепя най-много” – каза Маринова.

Тя разкри, че в момента с бъбривия рапър Устата подготвят поредната си обща песен, която е девета на брой. Тя ще се казва „Режи го на две”.

Навръх женския празник 8 март, певицата Бони разкритикува основната конкурентка на Софи – Деси Слава, която след края на „Евровизия” обидила ромското население. Тя нарече русокосата прелест „злобна и завистлива” и й пожела повече да не бъде расистка и да не дели хората, защото всички тук са българи.

Виж видео:

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *