Камера засне дух в кафене

Призрака!

35-годишният шотландец Дан Клифърд бил объркан от образите на призрачната женска фигура, движeща се в затвореното кафене, преди да изчезне във въздуха.

Той споделя, че когато видял сянката да се движи на камерата се изплашил и помислил, че в кафенето има крадец. Но когато погледнал по-внимателно си дал сметка, че това не може да е човешко същество, тъй като било напълно прозрачно. Според Дан, през последните няколко месеца всеки от персонала изпитал нещо странно, някои дори чували гласове, други виждали столовете да се движат и усещали тръпки по гърба. Дори няколко медиума се отбили в кафенето, защото почувствали нещо странно. Дан споделя, че винаги е вярвал в духове, но никога не е изпитвал нещо

Заведението

подобно, докато не отворил кафенето си преди по-малко от година. Той се свързал с бюрото за разследване на паранормални явления в Шотландия, които в момента разглеждат снимките от камерата, която мистериозно се включила през нощта. От бюрото са нетърпеливи да започнат разследване, тъй като това е един от най-убедителните и ясни образи, които са получавали от десетилетие насам.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *