И НЛО атакува Перник след земетресението!

Град Перник

След големия трус на 22 май, в Пернишко се забелязва засилено присъствие на неидентифицирани летящи обекти, кълнат се местните. Летящите чинии се въртели около изстрадалия Перник преди ден-два и допълнително стресирали народа.

Жителите вече се чудели, дали извънземните не са били виновни за земетресението или пък военните с техните опити. Дори тръгнала мълва, че пътищата в момента се охранявали от военните. Според местните, пътят до печално известната хижа „Славей“ е бил затворен от Военното министерство.  Друг жител на областта  разказва пък, че пътят откъм Радомир също бил затворен от специализираните силови структури.

НЛО над Перник

Тези факти карат местните да се замислят дали не са опитни мишки в ръцете на по-висши сили. Новините за странните светлини в небесата над Перник и Радомир се появиха веднага след силните трусове. Според десетки перничани, кръжащо НЛО е било забелязано над града във вечерта по време на земетресението. Официалните власти побързаха да успокоят хората, а от областната администрация на Перник заявиха, че тези слухове са пълна измислица.
 Best Of UFO Sightings Of May 2012, AFO:
http://youtu.be/pGU8IPRmxzg

Още сензации:

loading...

Един отговор за "И НЛО атакува Перник след земетресението!"

  1. Moni   04.08.2012 at 0:00

    не си мислете,че HARP ще подминат и нас

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *