Басейните удариха 30 кинта в жегата!

Диана

Силната жега през седмицата изпрати хората около басейните. Всички се втурнаха в горещото време там, да се спасяват. За да се възползват от интереса, търгашите веднага реагираха като вдигнаха цените на билетчето за басейна. Градското моренце достигна до 30 лева вход.

Но и това не спря мераклиите за прохлада. В София общинарите преброиха 38 открити басейна, като най-популярното място за плуване на софиянци си остава басейнът в Дианабад. Популярност печели и „морето“ в най-голямата софийска спалня Люлил –  „Люлин restART“. Друго място за прохлада на столичани е и комплексът „Макси – Воден свят“ в Студентски град.  Според клиентите, най-евтино ще се скатаете от жегата на басейна на 4 километър “ ЦСКА“. Там входът е 5 лв. „Диана“ в Дианабад е друга алтернатива, входът там е примамливите 6 лева. Като 3 лева струва чадърът, а ако искате да се поглезите и с шезлонг, пригответе още толкова. Ако са ви далече, за

Плажа в Люлин

„Люлин бийч“ пригответе 10 лева, но в цената са калкулирали чадър. Шефовете са приготвили за  олимпиадата и няколко плазмени телевизора. А, ако ви е скучно да лежите до басейна, там може да играете плажен волейбол или водна топка. Най-популярен сред тийнейджърите е клуб „Камей“. За да влезете там, трябва да дадете 10 лева, но с включени шезлонг и чадър. Клубът привлича младежите заради водните пързалки, но цената на едно спускане е между 4 и 8. Ако пък не ви се харчат пари за басейн винаги можете да избягате от топлото на Панчаревското езеро. На него няма плажове, чадъри и шезлонги, но можете да по спортувате, наемайки  водно колело, сърф или водни ски.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *