Интимният живот на Росен Петров

Росен Петров

  Росен Петров е твър­до решен в най-скоро време да надене брач­ната халка на приятелката си  – танцьорката Зарина Христова. Двамата дори мислят за дете.

 Кръшната брюнетка вече има 5-годишна дъщеря от друг мъж, но този факт изобщо не притеснява во­дещия на „Нека говорят“. Той се грижи за момичен­цето на изгората си като за свое.

 „Мечтая за бебе, ако може в най-скоро вре­ме. И за сватба, искам да се видя в бяла рокля“, заявява в прав текст же­ланията си Зарина.

 Бившият ортак на Слави Трифонов признава, че и друг път е бил на прага да сключи брак. Но все не му се получавало. „Връзките ми обикновено са дълго­трайни. Единствено моята нерешителност ми е попре­чила да направя по-сери­озна крачка“, откровеничи Росен.

 Сред най-големите му любови е режисьорката Стефка Райкова. Двамата се за­познават в студентска про­грама „Ку-ку“. В началото са само колеги, но в един момент приятелството им прераства в романтична връзка.

С танцьорката Зарина от която иска дете

  Росен попада в култовото предаване на Петър Курумбашев още докато учи в академията на МВР. Тогава мечтата му е да се реализи­ра като разузнавач, но съдбата има други планове за него.

 „Мои съученици от гимна­зията работеха в „Ку-ку“ и успяха да ми уредят място на сценарист. Ходатайства­ха за мен, казаха, че имам чувство за хумор и съм под­ходящ“, връща лентата на спомените си Петров.

 Първата, която го впечат­лява тогава сред новите му колежки, е именно Сте­фка Райкова. И до днес тя му е добра приятелка, въпреки че вече не са си интимни.

 „След 5 годишна връзка дой­де момент, в който или трябваше да се решим на брак, или да се разде­лим. Случи се второто“, обяснява Росен.

 Следващата жена, която оставя отпечатък в сърце­то му, е балерината Яница Ламбрева. Тя е и пър­вото момиче, което Росен официално представя на родителите си. С нея той планираше да създаде се­мейство и твърдеше, че е идеалната му половинка. Двамата дори напуснаха съвместно „Шоуто на Сла­ви“, за да стартират общ бизнес с магазини за дре­хи. Тогава Петров недву­смислено намекна, че му е дошло време да намали темпото и да помисли за деца.

Като по-млад се опитвал да направи впечатление с мустаци и гъсти вежди

  За късмет или не, воде­щият на „Нека говоря“ не стигна до венчило и с Яница. „Съумяхме да запазим добри отношения. Аз съм такъв човек, че не обичам да се карам с никого“, ко­ментира бившият кадър на МВР.

 След раздялата с балерината той беше подозиран във връзки с различни жени, но нито една от тях не потвърди официално. От суеверие Росен дълго па­зеше в тайна и настоящата си приятелка Зарина. Той избягваше да се появява с любимата си по светски събития и упорито криеше личния си живот.

 Хора от обкръже­нието на водещия издават, че в един момент на хубави­цата й омръзнало да стои в сянка. Зарина тропна­ла с крак и при­нудила Петров да  я  представи публично. „Искам всички да знаят, че сме   заедно!“, заинатила се тя, а на бившия кукувец не му останало нищо друго, освен да й угоди.

 Родителите на Росен – Петър и Станимирка, одобрявали танцьорката и отдавна натискали сина си да й направи бебе. Той обаче тактично им отгова­рял, че за всичко си има време – включително и за наследници.

 

Обвинен в секс тормоз

Силиконовата бомба Йоана била тормозена с есемеси от Росен Петров

  Преди няколко години силиконовата бомба Йоана Христова обвини водещия на „Нека гово­рят“ в секс тормоз. Цицорестата брюнетка се изцепи, че Росен постоянно й изпращал палави есемеси и нарушавал спокой­ствието й. Йоана се закле, че никога не е давала поводи на Петров за подобни предизвика­телни съобщения. „Това си е чист тормоз! Приятелят ми се сърди вече! Мисли си, че имам друг мъж!“, публично се оплака тя.

  

Страдал, че е кльощав

 Таткото на водещия признава, че като малък Роско бил много свит и нямал особен успех сред нежния пол. Залягал над книгите и изобщо не му било до мацки. Освен това се притеснявал от кльощавото си тяло.

 По-късно Петров започнал да тре­нира и да обръща повече внимание на фигурата си. Дори си пуснал мустаци за повече мъжественост и самочувствие.

 

Бил е любовник на Стефка Райкова докато се подвизава в "Ку-ку"

  “Фитнесът е моята слабост. Всичко започна, когато ме приеха в школа­та а Симеоново. От учене на седем езика, древна история и култура в гимназията, попаднах в среда на шампиони по карате, бокс и джудо. Тогава започнах да тренирам здраво, да следя какво ям и т.н.“, разказва Росен.

  

 Имал връзка u със сервитьорка

 Между сериозните си връзки Ро­сен Петров намира време и за краткотрайни флиртове. Според злите езици преди време водещият имал кратка, но запомняща се афера със сервитьорка на име Елица. Двамата се запознали в популярно столично заведение, където Петров бил чест посетител. Искрите помежду им пламнали, но в един момент хубавицата станала, прекалено приказлива. Тя разказвала на всички интимни подробности от връзката си с Росен и той преце­нил, че му трябва по-дискретна половинка.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *