Гъмзата оглушава!

Гъмзата

Йордан Йончев – Гъмзата е преустановил клубните си участия заради проблеми със слуха, разкри самият той неотдавна в “Шоуто на Слави“. От разговора между Дългия и подчинения му стана ясно, че тромпетмстът има проблеми с едното ухо. Докторите го наплашили, че състоянието му не е безобидно и ако иска да избегне 100 % оглушаване, трябва да спазва стриктно лекарските инструкции.

 През последната година Йончев се изявява често по родните чалга клубове като солов изпълнител. Медиците подозират, че почти денонощното надуване на тромпета и опитите му да пее са му докарали здравословните ядове.

Нещастието сполетяло Гъмзата преди няколко седмици. Тогава той внезапно спрял да чува добре с едното ухо. Първоначално решил, че става въпрос за моментно запушване на слуховия орган и изпробвал бабини рецепти.

  Слагал си памук, напоен с ракия, олио и какво ли още не, но не помогнало. Нещо повече – проблемът се задълбочил. В един момент ухото напълно отказало да функционира и с него тромпетистът престанал да чува, а усещал само вибрации. Притеснен Гъмзата хукнал към болницата за диагноза.

„Постоянно сте подложен на силен шум и възниква преумора на ушите, която води до ускорено увреждане на слуховата система“, констатирали прегледалите го специалисти. Медиците изписали специални капки, които музикантът да слага сутрин и вечер. Освен това предупредили, че поне два месеца Йончев трябва да избягва дискотеките и да щади слуха си, ако иска да се възстанови бързо.

В началото Гъмзата не приел сериозно докторските заръки и продължил с участията, с хонорарите от които допълвал семейния си бюджет. Жена му Юлияна обаче тропнала с крак и го накарала да преустанови нощните изяви. Сега балерината от „Магаданс“ била предоволна, че мъжът й я послушал и вече прекарвал повече време у дома с нея и малкия им син Емил.

Половинката на Гъмзата е известна със своята ревност. Според близки на семейство Йончеви танцьорката се опитвала да следи изкъсо своя съпруг и слуховете за извънбрачните му забежки я докарвали до лудост.  Юлияна четяла всичко, излизащо за Гъмзата в пресата, и след всяка публикация за палавия му нрав, устройвала грандиозен скандал.

 

Дърта фенка преследва музиканта

Гъмзата упорито бил ухажван от своя фенка, която го преследвала навсякъде. Жената била на средна възраст и от години мечтаела за тромпетиста. Проучвала къде той имал участия и винаги заставала на първа линия до своя идол.

Веднъж дамата издебвала музиканта в гръб и му се хвърлила на врата. Приятели успели да ги щракнат в крачка и почитателката на Йончев веднага качила снимката във Фейсбук. Естествено, с това свое действие дамата предизвикала грандиозен скандал в семейството на популярния тромпетист.

Още сензации:

loading...

8 Отговора за "Гъмзата оглушава!"

  1. Leek   10.04.2012 at 10:21

    СМОТАН ВЛАШУНГЕР.

    Отговор
  2. Гост   10.04.2012 at 12:38

    ОМГ.. :D:D:D, защо тогава беше в Добрич на участие преди 3 дена :D:D
    Само се чудите кви простотии да измисляте!

    Отговор
  3. stefani   07.05.2012 at 15:24

    gumzata si e nomer 1 i sprete da pi6ete takiva prostotii za nego

    Отговор
  4. stefi   08.05.2012 at 18:56

    ei abe viee ludi li stee nqma da mi obijdate moqt sladur bee toi e nomer 1 fenka sum mu aidee kvi gluposti govoritee abe begaii

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *