Илиана Раева резна оценката на Глория, понеже й завижда

Илиана Раева и Глория

  Напрежението между Глория и Илиана Раева ескалира с всеки изминал ден и двете прими вече едва се дишат, забелязаха наблюдателни зрители.

Преди дни треньорката по художествена гимнастика захапа певицата, че в „танца й има прекалено много елементи“ от нейния жанр, демек чалгата, и я рязна като кисела краставица, давайки й ниска оценка.

В резултат на това, амбициозната поп фолк дива, която се целеше към първото място, изпадна дори от “златната“ среда и отиде в края на класацията.

Което със сигурност значи, че ще стане победителка на „кукуво“ лято, потриват доволно ръце нейни врагини.

Глория в "Денсинг старс"

Както вече бе писано, жената на Наско Сираков, която се изявява като ментор в „Денсинг старс“, е вдигнала мерника на пайнерката и й прави сечено всеки път, щом намери повод за това.

На пръв поглед причината за липсата на топли чувства между Илиана и Гло са танцувалните умения на гласовитата участничка, но според разбирачи на женската психика в своята същност конфликтът е на съвсем друга основа.

Проблемът е, че двете дами имат изключително силно изразено его и всяка се смята за по-красива, по-успяла и по-велика от другата.

Певицата демонстрира самочувствие до небето, което яко дразни Наскосираковата булка. И обратно – критиките на Илиана изкарват извън нерви самолюбивата изпълнителка от Две Могили, Русенско, която е свикнала да чува само комплименти и суперлативи за себе си.

И едната, и другата обаче си имат своите симпатизанти и противници. Фенове на художествената гимнастиката са категорични, че критиките на Раева са съвсем основателни, тъй като Глория наистина се държи дървено на сцената.

От своя страна пък, почитателите на певицата твърдят, че Илиана просто завижда на Гло за това, че е по-млада, по-популярна и по-харесвана.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Илиана Раева резна оценката на Глория, понеже й завижда"

  1. Галя Павлова   03.06.2013 at 7:59

    За н-ти път : Глория САМО Е ЖИВЯЛА И УЧИЛА в Две могили. Родена е в Русе.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *