Ива Софиянска се сдоби с най-нов модел “Vertu Ti” за над 15 хилядарки.

Ива Софиянска

  По един от най-скъпите телефони в света, последния модел на „Верту“, набира цифрови комбинации от няколко дни Ива Софиянска. Щерката на бившия столичен кмет Стефан Софиянски получила слушалката от съпруга си, сина на Васил Божков – Антон.

Само преди няколко дни моделът „Vertu Ti“ бе официално представен на пазара у нас. Софиянска си заплюла модерното устройство на промоцията му в столичен мол.

Мобилният оператор, пуснал за продажба телефона за богаташи, изпратил на Ива ВИП покана с надеждата, че като дъщеря на Софиянски и съпруга на милионер тя ще бъде една от първите българи, позволили си скъпия апарат. Още щом

„Vertu Ti"

зърнала мобилката, Ива се влюбила в нея. Макар че не блести с кой знае какъв неповторим външен вид, създателите на устройството го определят като уникално заради материалите, използвани за изработката му.

И понеже всяко желание на Ива било закон за съпруга й Антон, още на следващия ден наследникът на империята на Васил Божков заделил 15 451 лева, за да си говори с любимата по новото „Vertu“. Както подобава за един истински милионер, платил телефона кеш.

Лимитираният джиесем на Ива бил ръчно изработен в завода на компанията в Англия. Блестял с цяла камара екстри. Екранът бил от сапфир-кристали, три пъти по-устойчиви срещу надраскване от тези на всички други обикновени смартфони. Апаратът имал златно покритие, съчетано с агнешка и кожа от алигатор.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *