Заловиха двама българи за извратени педофилски клипове!

ГДБОП

При специална операция, ГДБОП  задържа двама мъже, членове на международна педофилска организация. Единият от задържаните е на двадесет и пет години от Плевен, а другият на 42 от София.

Педофилите са ползвали специална криптираща Р2Р Интернет технология, с чиято помощ са разпространявали помежду си бруталната педофилска порнография. Най-гнусното е, че освен с разпространение, извергите са се занимавали и със снимане подобни видео клипове. Разплитането на тази престъпна група започнало след ареста на ирландеца А.Д. Според свидетелствата на другарите му, ирландецът е бил неформалния бос на групировката. Възрастта на жертвите на гнусните престъпления

арестуван

варирала от потресаващата седем месеца до 13 години. При залавянето на заподозрените са били иззети много техника, дискове и флашки с гнусни извращения.  Само в компютъра на софиянеца са регистрирани над 276 000 файла с детска порнография, снимки и видео клипове. Двамата арестувани са направили пълни самопризнания. Магистратите са им наложили мярка за неотклонение, а ако ги осъдят ще лежат до шест години в затвора.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *