Мариан Вълев отмъкна реклама под носа на колегата си Калин Врачански

Мариан Вълев

  Звездата на Калин Врачански залязва с края на участието му в „Стъклен дом“, притесняват се неговите верни фенове. Актьорът, който доби огромна популярност с ролята си на Камен Касабов в сериала на Би Ти Ви, вече далеч не е така търсен за ангажименти. Врачански дори останал без няколко апетитни предложения, с които да закърпи летния си бюджет.

Първите индикации, че кариерата на Калин вече не върви нагоре, дойдоха, след като негови бивши работодатели го отритнаха за рекламна кампания. Става въпрос за така популярния телевизионен клип на мастика „Пещера“. В него Врачански вижда отблизо „дините“ на попфолк певицата Андреа. Във видеото русокосият актьор се появи още преди да блесне като главно действащо лице в „Стъклен дом“. След сериала на Би Ти Ви обаче Калин многократно вдигна летвата на хонорарите си и с това отблъсна повечето предложения за изяви.

Калин Врачански

Дори се отказа от щата си в театър „София“, понеже заплатата във ведомството му се видя крайно недостатъчна за новото му звездно амплоа.

„Имам доста ангажименти. Имам предложения, които тепърва ще обсъждам. Докато не станат сигурни нещата в България, не е добре да се говори предварително. През вечер имам представление и не страдам от липса на работа“, сам се похвали неотдавна Камен Касабов от „Стъклен дом“, с което пробуди жестока завист сред по-малко ангажираните си колеги.

От това лято обаче неговото самолюбие е поставено на изпитание. На хегемонията му от малкия екран е сложен край. Това стана именно с видеото, в което актьорът рекламираше хитовата мастика преди време. За телевизионната реклама Врачански за пръв път бе заменен. Друго известно лице от сериалите -колегата му Мариан Вълев, успя да се вреди с апетитен договор за няколко хиляди и така остави Врачански с празни ръце.

Вълев нашумя с превъплъщението си в гангстера Росен Куката в трите сезона на криминалната поредица „Под прикритие“ и още тогава стана любимец на публиката. Миналата година пък стана носител на приза на българската филмова академия за главна мъжка роля в „HDSP: Лов на дребни хищници“. След като бе избран да замести известния магнит за женското внимание – Врачански, пък получи и признание, че е секс символ. В сюжета на клипа той трябва да се впусне във флирт с няколко засукани мадами, играещи волейбол на плажа. Видеото вече се радва на голям интерес от феновете на актьора и дори Мариан да твърди, че не смята себе си за неустоим, заслужено носи имиджа на плейбой.

Вероятно това е причината все по-упорито да се говори, че през следващия сезон на БНТ сериала Вълев ще бъде поставен в центъра на сюжета.

Досега историята се развиваше най-вече около другия харесван от публиката герой – Джаро, изпълняван от Михаил Билалов, който беше убит в последния епизод на филма. Според запознати причината за това било неразбирателство между Билалов и продуцентите на „Под прикритие“, които не желаели да увеличат хонорара му.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *