Бизнесменът Георги Гергов дава сграда на Бойко Борисов в която да премести Министерството на туризма

Георги Гергов

  Бизнесменът Ге­орги Гергов кляка пред преми­ера Бойко Борисов и е готов да му даде сграда, за да си оси­гури комфорт, разкри­ха бдител­ни пловдивчани. Ситу­ацията е комично-драматична, като се има предвид, че Гергов на­ляво и надясно афиши­ра, че подкрепя основ­ната опозиционна сила БСП. Олигархът е за­почнал разговори с уп­равници от ГЕРБ да им предостави сграда от Плавдивския панаир, в която да се премес­ти Министерството на туризма.

 Така бившият свинар на практика е първият българин, който под­крепя с две ръце обя­вените административ­ни размествания на ми­нистерства, агенции и държавни учрежде­ния от столицата към възлови провинциални градове.

Георги Гергов и Бойко Борисов

  Гергов в най-лошия случай ще получава тлъст наем от държавния бюджет и ще си го разделя с Бойко Борисов, комен­тират в Града под те­петата. Двамата са ед­накво алчни и вече са се  разбрали как да се облажат от баницата. Твърде вероятно е дори да се стигне до спора­зумение за продажба на сграда от панаирното градче за нужди­те на Министерството на туризма. Очаква се това да стане на из­ключително неизгодна за държавата цена, а под масата Гергов да направи ресто на бащата на нацията Бори­сов. Двамата ортаци са известни с многоброй­ните си успешни финансови гимнастики които ги подреждат в челото на най-богати­те българи.

 Интерес от страна на днешната власт има и към друг имот на Георги Гергов. Става въпрос за сградата на ЦУМ в цен­търа на столицата. Там също се очаква да има развитие в преговори­те, а ако опигархът се съгласи да я продаде, то това ще е на много­кратно по-висока цена във валута, отколкото я е закупил от държа­вата.

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Бизнесменът Георги Гергов дава сграда на Бойко Борисов в която да премести Министерството на туризма"

  1. Gancho   14.05.2012 at 13:33

    Ето така се развиват нещата в нашата страна ….. Бойко Борисов иска нещо – го получава…. Няма значение какъв е по политическа определеност….. Камо ли пък Гергов да не даде палата като ще взима пари…. Още 10-15 години и ще се върне диктатурата в България… Бойко Борисов никога няма да сдаде властта….

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *