Вижте в какъв разкош живее скандалната „Мис България“ – СНИМКИ:

Фрапантната „Мис България“ Тамара се шири в разкошен палат в „Драгалевци“, където живее с гаджето си Стивън Роуз.

Къщата не е огромна, но затова пък разполага с добре поддържана градина, както и с басейн. Младата двойка има прислуга, която се грижи за домакинството, така че Тамара не пипва къщна работа.

Луксозният дом на милионерския наследник и скандалната миска е обзаведен по последен писък на модата. Едно от най- изтънчените украшения в къщата на Тамара и Стивън е огромен полилей от камъни „Сваровски“ в хола.

Бъдещата свекърва Катя Роуз пък дава мило и драго за снаха си. Говори се, че именно тя се бръкнала с 10 000 евро, за да окичи Тамара с титлата „Мис България“.

Как е спечелила, при условие, че нито един член на журито не я поставило на първо място, не е ясно. А и от скандалния конкурс отказват да покажат протоколите от гласуването.

Тамара заяви, че няма намерение да се отказва от короната. А за грозните си снимки обвини фотографа на конкурса. Миската надменно заяви, че негативната вълна срещу нея, е признак за простотия и завист и хич не й пука, че никой не я припознава за победителка.

Тя е категорична, че няма да последва съвета на Жени Калканджиева и да си смали носа чрез операция. Много си била красива, но имала грозен профил, като повечето хора. И все от неговата страна я снимали.

Свекърва й Катя Роуз пък обвини българите, че са жалки, защото не можели да оценят красотата и интелекта на Тамара. Само знаели да завиждат и да плюят.

Охулената миска също се засегнала, че се обсъжда повече външния й вид, а не постиженията и успехите в 24- годишния й живот.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *