Фаталната „Мис България“ се показа без грим! СНИМКИ:

Охулената „Мис България“ Тамара Георгиева стигна до крайности, за да защити пировата си победа на скандалния конкурс за красота.

В предаване на модния канал Code Fashion тя беше предизвикана от водещата да си свали грима, за да видят зрителите естествената й хубост.

Драматичната сцена обаче се превърна в трагикомедия, тъй като се оказа, че лицето й е покрито с толкова дебел слой грим, че не може изобщо да го свали.

Все пак, Тамара извади кърпичка и започна най- демонстративно уж да трие макияжа. Тя се тръкна 2-3 пъти със салфетка, най- вече сенките. Но освен че го размаза още повече, не постигна кой знае какъв ефект.

В студиото беше и шефката на телевизията – Мария Бонева, която се опитваше да обясни, че големият нос дори може да я направи известна. И сравни скандалната миска с легендата Барбара Стрейзънд, която също имала грозен нос. След неуспешния паралел между двете, пишман миската вече видимо искаше да потъне в земята от срам.

Самата Мария Бонева също беше в журито на „Мис България“. В друго интервю модната шефка си призна, че е поставила Тамара на второ място, а на първо избрала друга претендентка. Тамара не е била избрана от нито един от 19- членното жури на първо място. Това разкри фотографа на конкурса, който беше обвинен от организаторката Ирина Папазова, че направил грозни снимки на Тамара.

Шефката на скандалния конкурс обаче категорично отказа да покаже протоколите от гласуването, както я призоваха много журналисти. Нито възнамерява да отнеме короната на Тамара, въпреки огромното обществено недоволство. Иво Танев пък, който също е бил в журито, заяви, че конкурсът е по- скоро частен, отколкото национален.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *