Видимо доволна! Малина опипа Роджър Федерер в Дубай! СНИМКА:

18252832_160752314454397_4227859200799145984_n

Фолк ветеранката Малина се изфука с поредното си завоевание – тенис звездата Роджър Федерер! Певицата го срещнала по време на почивката си в Дубай.

Оказало се, че нашенката е отседнала в същия хотел, в който се намира и легендарния тенесист. Въпреки че е на почивка, фолк дивата не пропускала всеки ден да се отбие във фитнес залата, за да си направи тренировката.

Именно там засякла Федерер в един от дните на престоя си в Дубай. Малина се възползвала от удалата й се възможност и помолила тенис звездата за обща снимка. Той се съгласил, а кадърът мигновено станал достояние на феновете на певицата в социалните мрежи.

На фотото Малина се е ухилила до ушите от кеф, като не е пропуснала възможността да пусне ръка на известния тенисист. Фолк ветеранката е прегърнала през кръста спортиста и изглежда видимо доволна от близкия контакт с атлетичното му тяло.

Малина обаче също може да се похвали с изключително добре поддържана фигура. А явно си е освежила и лицето в козметичния салон.

Фолк дивата замина на почивка в Дубай със сина си Симеон. Но едва ли някой може да предположи, че са майка и дете. 49- годишната певица изглежда с двайсетина години по- млада и спокойно минава за наборка на сина си.

Симеон обаче не е въодушевен от младежкия дух на майка си. Той съвсем сериозно разговарял с нея да престане да ходи с къси и прозрачни рокли по участия, защото не му било приятно мъже на неговата възраст да я оглеждат и задирят.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *