Малина шокира със снимка по бански! Виж Тук:

Малина отпраши за Дубай, за да събира слънчев тен и да си почива. Певицата не пропусна да се похвали на феновете си в социалните мрежи, като пусна снимка от плажа Джумейра.

Фолк певицата, която ще чукне 50 лазарника тази година, отново смая почитателите си с невероятно тяло. Въпреки че е известна като бабата на поп фолка, Малина изглежда като 20- годишно момиче. Фигурата й е супер стегната, а коремът й се радва на перфектен релеф.

malina-5

Фолк дивата е в Дубай заедно със сина си Симеон, разкри самата тя. Това доста изненада феновете й, тъй като обикновено тя ходи по почивки заедно с тайнствения си млад любовник. Може би Малина е искала да прекара повече време със сина си, който вече е голям мъж и си има свой живот. Или пък е настъпила някоя драма с младото гадже на фолк певицата.

През последните две години Малина въртеше междуградска любов с бизнесмен от Стара Загора. Тайнственият мъж е по- млад от нея и щедро пръскаше пари, за да я води по екзотични местенца.

Двамата нямат никакво намерение да се събират под един покрив, тъй като певицата си има своя живот в София, а гаджето й върти бизнеса си в Стара Загора. Може би отношенията им са се изчерпали и всеки е поел по своя път, но предстои да видим.

Така или иначе, Малина продължава да се радва на живота и да се забавлява, както си иска.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *