Техники за продължителна депилация

Депилацията, най- вече на краката, е сред основните притеснения на жените, що се отнася до външния им вид.

depilaciya-produkti

Всяка дама мечтае за гладки и меки крака, но без да й се налага да се подлага на постоянни процедури, които освен че изискват време, са свързани с болка.

Затова ви предлагаме някои лесни процедури по депилация, които ще ви позволят по- дълго време да се радвате на гладки крака.

„ЕСТЕТИКА“ – ЛОСИОНЪТ ЗА ТОТАЛНО ОБЕЗКОСМЯВАНЕ! ВИЖ ТУК

ДЕПИЛАТОАРНИ ПРОДУКТИ

Могат да са под формата на кремове или лосиони. Целта им е да пречат на появата на косъма. Съставките на тези depilatsiya-metodiпродукти предизвикват химическа реакция върху протеиновата структура на косъма като водят до унищожаването му, като резултати могат да продължават от дни до седмици.

Преди да употребите продукта обаче, трябва да проверите дали кожата ви не е алергична. Нанесете малко от крема или лосиона на китката или на свивката на лакътя. Може да изчакате до следващия ден дали ще се появи зачервяване или други нежелана реакция. След което може да използвате вече продукти.

Разбира се, има и други начини за депилация като бръснене, дапилатор, кола маска, но всички те си имат своите положителни и отрицателни страни.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *