Светлана Василева вдигна купон за рождения си ден! Вижте с кого празнува и беше ли Гущеров сред гостите – СНИМКА:

Светлана Василева отбеляза подобаващо рождения си ден на 21 декември. Плеймейтката събра най- близките си приятели, както и някои от съквартирантите в „Биг Брадър“, за да ги почерпи за 30- тата си годишнина.

Въпреки че преди дни стана ясно, че се е разделила с милионера Християн Гущеров, по нищо не й личеше, че страда от този факт. Той, разбира се, не беше сред поканените на рождения й ден.

Юбилея на Светлана уважиха нейни близки приятели като Златка Райкова и Цецо Андреев. Някои от съквартирантите в „Биг Брадър мост уонтед“, сред които Зорница Линдарева и Константин.

В началото на седмицата гръмна новината, че Василева се е разделила по свое желание с Гущеров. Избягала от палата му в „Бояна“ и се зарекла, че кракът й повече няма да стъпи там. Двамата се събраха да живеят заедно през лятото и сякаш всичко вървеше по мед и масло. Светлана се скъса да дава интервюта, че двамата ще се оженят и ще си имат деца. Но малко след излизането й от къщата на „Биг Брадър мост уонтед“, отношенията им претърпяха тотален крах.

Засега Светлана няма намерение да разкрива причината за раздялата им, нито защо не иска да вижда повече Гущеров. Но може би на милионерският син му е доскучало, докато тя беше в къщата на „Биг Брадър“ и е потърсил компания другаде.

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Светлана Василева вдигна купон за рождения си ден! Вижте с кого празнува и беше ли Гущеров сред гостите – СНИМКА:"

 1. Neoojix   01.11.2019 at 14:56

  Здесь вы можете заказать копию любого сайта под ключ, недорого и качественно, при этом не тратя свое время на различные программы и фриланс-сервисы.

  Клонированию подлежат сайты как на конструкторах, так и на движках:
  – Tilda (Тильда)
  – Wix (Викс)
  – Joomla (Джумла)
  – WordPress (Вордпресс)
  – Bitrix (Битрикс)
  и т.д.
  телефон 8-996-725-20-75 звоните пишите viber watsapp
  Копируются не только одностраничные сайты на подобии Landing Page, но и многостраничные. Создается полная копия сайта и настраиваются формы для отправки заявок и сообщений. Кроме того, подключается админка (админ панель), позволяющая редактировать код сайта, изменять текст, загружать изображения и документы.

  Здесь вы получите весь комплекс услуг по копированию, разработке и продвижению сайта в Яндексе и Google.

  Хотите узнать сколько стоит сделать копию сайта?
  напишите нам
  8-996-725-20-75 звоните пишите viber watsapp

  Отговор
 2. Idlr1nk81s   25.09.2022 at 18:26

  Счёт разморожен! Ответ на обращение № 9843 доступен в личном кабинете

  Подробнее: AAAsenzacia.netBBB

  Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *