Джъстин Тимбърлейк изневерява на Джесика Бийл

Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл

  Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл вдигнаха пищна сватба за почти 5 милиона долара миналата година, но днес вероятно съжаляват, че са били толкова разточителни. Семейният им живот куца и нищо чудно в най-скоро време двамата да потърсят отново свободата си. Холивудските хроникьори все по-упорито предричат развод, а като причина за евентуалната раздяла посочват изневярата.

В последните няколко месеца двойката рядко се появява заедно. Официалното обяснение за това е, че Джъстин е затънал до уши в работа покрай поредния си албум. Мълвата обаче донася, че Тимбърлейк използва служебните си ангажименти само като претекст да не бъде с жена си. При всеки възможен случай той й се извинявал, че ще работи до късно, и я оставял сама в дома им.

В последните няколко месеца Джъстин и Джесика рядко се появяват заедно

На Джесика започнало да й омръзва от номерата му и сериозно обмисляла възможността да го изостави.

Тя не само се чувствала пренебрегната, но и имала подозрения, че съпругът й отново кръшка. Бийл се съмнявала, че Тимбърлейк се заиграва със своя колежка, и това я докарвало до истерия. „Тя чувства, че Джъстин съвсем я е забравил. Надяваше се, че сватбата ще го направи по-нежен, но това не се случи. Във връзката им липсва всякаква романтика“, свидетелства човек от антуража на двойката.

Тимбърлейк и жена му и друг път са изживявали криза в отношенията си. Преди да стигнат до венчило, звездите бяха гаджета близо 5 години, но почти всяко лято се разделяха за по няколко месеца. Тогава дойдоха и признанията на сексапилната актриса Оливия Мън, която разкри пред пресата, че с Джъстин редовно мачкали чаршафите, докато той уж бил годеник на Джесика. Мамената половинка обаче преглътна и прости изневярата, като постави ултиматум повече да не се повтаря.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *