Светлана Василева лъсна по катеричка! СНИМКА (+ 18):

svetlana-vasileva-1

Светлана Василева се похвали с горещи снимки от голата си фотосесия за „Плейбой“.

Еротичните кадри са повече от зашеметяващи и разпалиха страстите в социалната мрежа.
Чисто голата Светлана се е свряла зад розово храстче и се опитва да прикрие интимните си части с цветчета.

Текстът към горещите кадри обаче е повече от вледеняващ: „Не ме интересува какво мислите за мен. Аз не мисля за вас изобщо“.

svetlana-vasileva-5

Коментарът вероятно е провокиран от проблемите, които напоследък има Василева. Из медиите плъзна информация, че моделката е разследвана за проституция, както и истории как изнудва женени любовници за пари.

Ако се вярва на мълвата, блондинката оплитала в мрежата си богати и семейни мъже. Започвала постоянно да ги врънка за пари, а когато решат да я отрежат, тя влизала в акция. Непрестанно им звъняла, дори посред нощ, със заплахи, че или ще разкрие истината на лъганата съпруга, или ще си пререже вените.

После, всички научиха за среднощен екшън в чалготека, при който Жоро Бирмата й ударил шамар и я напсувал брутално, защото се опитвала да го сваля.

И за капак, апаши разбили дома й и я обрали, докато била на море. Според Светлана, обирът не е бил на случаен принцип, а била следена кога ще е извън града през профила й в социалните мрежи.

Сериозна черна серия за плеймейтката, която все се опитва да стои далече от скандали, а накрая все се оказва в епицентъра им.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *