Жоро Бирмата шамароса Светлана Василева! Ето какво се случи между плеймейтката и гаджето на Алисия:

svetlana-vasileva-1

Плеймейтката Светлана Василева отнесла шамар от милионерския наследник Георги Станоев – Бирмата. Грозната сцена се разиграла в оборотно столично заведение пред погледите на десетки свидетели.

Неприятната случка датира от около месец, но все още е сред топ клюките из нощна София.
Жоро Бирмата се забавлявал в лъскавата дискотека с десетима свои приятели, когато изневиделица при тях цъфнала Светлана Василева, известна още като Гонзовица. Моделката била видимо доста пияна и започнала да се закача с коч компанията.

С няколко ловки хода, блондинката се присламчила до Жоро Бирмата. А няколко минути по- късно, дори понечила да седне в скута на милионерския синковец. Флиртът на Светлана Василева обаче бил грубо пресечен от гневната реакция на баровеца. Той я бутнал да стане от него и я засипал със словесна канонада от най- цветисти пернишки псувни.

Светлана се опитвала да отмъкне Бирмата от Алисия
Светлана се опитвала да отмъкне Бирмата от Алисия

Пияната плеймейтка обаче изобщо не се притеснила и на свой ред най- нагло му изцепила да не се стиска, а поне да я почерпи с нещо. Това, което получила от Бирмата обаче, бил звучен шамар. След което той я натирил от сепарето.

Неприязънта на пернишкия плейбой към Светлана Василева датира от времето, когато все още беше гадже с Преслава. Тогава плеймейтката беше сред най- близките приятелки на фолк дивата, но зад гърба й, се слагала на Бирмата и се опитала да го вкара в леглото. Щом научила какви ги крои, певицата прекъснала контактите си с нея. За капак, моделката не й върнала 1000 лева, които фолкаджийката й била дала назаем.

Сега историята пак се повтаряла. Гонзовица продължавала да налита на Бирмата, въпреки че много добре знае, че той има връзка с Алисия.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *