Скандалната „Мис България“ разкри дали ще си оперира носа! Виж Тук:

Спорната „Мис Бългaрия“ Тaмара Георгиева няма намерение да се поддава на нападките относно външния й вид. Въпреки хулите, че носът й е прекалено голям, за да получи приза за най- красива неомъжена българка, тя е категорична, че няма да го оперира.

Жени Калканджиева първа зачекна темата за носа на Тaмара. Според бившата модна шефка, трябвало да го смали чрез операция още преди конкурса. Шестата по красота в света заяви, че ако зависело от нея, Тамара никога нямало да припари в този вид до надпреварата за „Мис България“.

Калканджиева посъветва скандалната миска час по- скоро да си клъцне нослето, защото иначе няма да се отърве никога от позорната си слава.

Модната шефка Мария Бонева пък я успокои, че не е единствената известна дама с грозен нос. Можела да стане следващата Барбара Стрейзънд, която е сред най- успешните дами в историята на Холивуд, въпреки неугледния си външен вид. И огромен нос.

Но скандалната миска била твърдо против подобна интервенция. Тя много си се харесвала такава, каквато е.

Единственото, което би променила във визията си, били гърдите. Тaмара от ученичка била комплексирана, че е плоска като дъска. Затова, за абитуриентския бал се обзавела със силиконови протези.

Обаче пак не била доволна от гръдната си обиколка. Така че, в най- скоро време Тaмара със сигурност ще се обзаведе с още по- голям бюст.

24- годишната миска има връзка с три години по- младия от нея милионерски син Стивън Рoуз. Младежът е апетитна хапка за всяка златотърсачка, а повечето от тях са с внушителни гръдни импланти. Тамaра не искала да изостава от конкуренцията и затова била готова отново да легне под ножа.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *