Скандал! Гери- Никол се фука, че пуши трева! ВИДЕО:

geri-nikol-4

Гeри- Никoл шокира феновете си като им се показа как пафка трeва!

Поп дивата озаглави скандалната си публикация в социалните мрежи Happy 420. Това е код, който се използва между употребяващите канабис. А също и поздрав по случай деня на канабиса, който е на 20 април. Именно оттогава е и поста на Гeри- Никoл.

Цигарата, която певицата демонстративно пуши в социалните мрежи, изглежда като пура. Всъщност обаче се нарича блънт и съдържа марихуана.

geri-nikol-2

Гeри- Никoл се опитва всячески да имитира най- известните певици в света. В случая, подражава на Риана и Майли Сайръс, който също са се показвали в социалните мрежи или на концерти, как пушат трева.

Младата варненка, която ще е абитуриентка след месец, явно е решила, че е достатъчно голяма, за да се прави на лоша кака. Феновете обаче не останаха очаровани от показното й. Някои дори я засипаха с доста нелицеприятни епитети.

Но имаше и такива, които й се зарадваха и даже я похвалиха. Сред тях беше и фолкаджията Галин, който е близък приятел на Гeри- Никoл.

Наскоро фолк певицата Ани Хоанг също си пусна снимка в социалните мрежи, на която се показа как пуши трева. Но отнесе потресаваща канонада от нелицеприятни коментари.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *