Шок! Изтипосаха Гeри- Никoл като… ПОТРЕСАВАЩИ СНИМКИ:

geri-nikol-6

Гeри- Никол зарадва феновете си с пролетна еротична фотосесия от Варна. Младата певица позира изкусително на фона на морето в розов тоалет, който сякаш е взаимстван от филм за възрастни.

Лолитката се е пипнала с възтясна и къса латексова поличка. Минижупът й обаче, трудно удържа яката дупара да не се изтърколи навън. Гeри- Никол е облякла и розово потниче с огромно деколте, което разкрива пищния й бюст.

geri-nikol-9

От снимките е очевидно, че младата певица отново е издула устните си с хиалурон. И в съчетание с тежкия грим, който отново покрива лицето й, Гeри- Никол изглежда състарена поне с 10 години.

Опитът на стилистите на малката поп дива да я издокарат като Ники Минаж или Риана, тотално са се провалили… отново.  Вместо това, са я изтипосали като чалга дива от края на 90- те.

17438333_139067669953970_8340001142146596864_n

Не е тайна, че Гeри- Никол плаща крупни суми за гримьори, фризьори, стилисти и пр., които да се грижат за визията й. Резултатите в повечето случаи обаче са крайно долнопробни. Модерната визия, за която певицата си плаща, често се оказва нищо по- различно от чист кич.

Накипрена по този унизителен начин, Гeри- Никол търпи лавина от негативни коментари в социалните мрежи. А истинските виновници за вида й, се скатават и вероятно убеждават младото момиче, че й се подиграват, защото й завиждат. А не защото стилистите и гримьорите са си оставили ръцете.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *