Шок снимка на Алекс Богданска разбуни духовете! Виж Тук:

aleks-bogdanska-15

Моделката Александра Богданска отново разбуни духовете в социалните мрежи. Бившата на Лудия репортер реши да се пошегува, но от играчка стана плачка.

Алекс пусна снимка в профила си в социалните мрежи, на която си взима пачки с пари от огромен куп. А към кадъра е пуснала закачлив текст, който гласи: „Отивам до магазина за сладолед… Някой нещо иска ли?!“

aleks-bogdanska-14

Реакции към провокацията й обаче не закъсняха, а коментарите едва ли много са допаднали на моделката. Всички отново си припомниха миналогодишния скандал с Александра в главната роля, когато бившият й приятел Даниел Петканов я обяви за лека жена и заяви, че спи с богати чужденци за пари.

Моделката наистина върти любов в чужбина, но само с един мъж – гаджето й Макс. Той е тайният любовник, който бърка с пръст в устата на Богданска от скандалните снимки, които бившият й разпространи във фейсбук, за да докаже как му изневерява.

Вместо да й извади очите, обаче лудият репортер й изписа веждите. Оттогава моделската кариера на Александра стана още по- успешна, а тя продължава да си е с гаджето Макс. Той живее в Монако, където върти успешен бизнес с яхти под наем. А скандалната красавица редовно ходи при него в Княжеството. Тя смята да прекара там почти цялото лято, като ще отскача до България, само ако има някакъв ангажимент.

През деня Алекс събира тен, а вечер Макс я води по най- модерните заведения или по лъскави партита на яхтите, които дава под наем. Изобщо, скандалната моделка си живее живота и се радва на глезотии, за които много от родните бръмчалки на Слънчака само могат да си мечтаят.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *