Ето къде събира тен Александра Богданска – СНИМКИ:

aleks-bogdanska-8

Златотърсачките със сигурност завиждат много на Александра Богданска , която пак фукна в Монако при гаджето си Макс. Моделката има намерение да прекара цялото лято при него.

Именно той е мъжът от снимката с пръста, с когото скандалната красавица сложи рога на Лудия репортер Дани Петканов.

Макс има бизнес с луксозни яхти, които отдава под наем в Монако. Така се запознава миналото лято с Александра, която работила като хостеса на тузарските морски возила.

aleks-bogdanska-11

Моделката отскача доста често при гаджето си в княжеството, но засега няма намерение да се установява за постоянно там. Макс се стараел тя да не скучае като постоянно я водил по партита и коктейли. През останалото време, красавицата събира слънчеви лъчи и се чипка в басейн.

Сашка бомбардира социалните мрежи с изкусителни снимки по бански, като демонстрира завидна физика. Наскоро тя призна в „Черешката на тортата“, че преди няколко години имала проблеми с храненето и била на крачка да развие анорексия, заради суровите изисквания към моделите.

Най- трудният житейски момента на Алекс Богданска обаче безспорно е секс скандалът с бившия й приятел Даниел Петканов. Той я обвини, че е лека жена и спи с богати чичковци зад граница. Репортерът заля социалните мрежи с всевъзможни гаври с моделката и настрои цялата държава срещу нея. Красавицата се срина психически и се скри за цял месец от публичното пространство.

Алекс признава, че най- зле се чувствала заради близките си. По- малкият й брат търпял подигравки в училище заради нея, родителите й се чудели как да погледнат съседите. Най- тъжно й станало, когато баба й на село започнала да крие вестника от приятелките си, вместо да се хвали с известната си внучка, както преди скандала.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *