Шок! Ники Китаеца стана анаболен мутант! СНИМКИ:

niki-kitaesta

Ники Китаеца тотално се е обезобразил от анаболите, които набива от години. Бившият любовник на Азис е заприличал на мутант, заради химиите, с които злоупотребява.

Мускулите на Китаеца са толкова напомпани, че сякаш всеки момент ще се пръснат. А теглото му вече надвишава 120 кг.

След като не успя да пробие като музикален продуцент и изгуби всичките си пари, които беше натрупал от ролята си на любовник на Азис, Николай Първанов, както е истинското му име, реши да се преквалифицира във фитнес инструктор.

В това бизнес начинание обаче му провървяло. А каква по- добра реклама за един фитнес инструктор от собственото му напомпано тяло. Освен съвети за тренировката, Ники Китаеца съветва клиентите си и как да се хранят, като им съставя специални режими.

Но чудовищна мускулна маса като неговата, няма как да се постигне с протеинова диета, а само с набиване на анаболи и стероиди.

 

Химиите помагат на културистите визуално да постигнат зашеметяващи резултати, но това, което остава скрито за околните, са щетите, които нанасят вътре в организма. Анаболите и стероидите покосяват редица органи и системи, дори променят психиката. И, разбира се, съсипват мъжката потентност.

От доста време се говори, че освен химиите за помпане на мускули, Китаеца гълта и виагра, за да може да „вдигне самолета“.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Шок! Ники Китаеца стана анаболен мутант! СНИМКИ:"

  1. стероиди   21.01.2022 at 14:40

    този 100% използва анаболни стероиди

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *