Шок! Антония Петрова си смени Лицето! СНИМКИ:

Антония Петрова навири силиконовия си „балкон“ в социалните мрежи, за да напомни за себе си. В момента скандалната миска е на почивка в Гърция – факт, с който също нямаше как да не се похвали.

Не е ясно дали перничанката отново е в компанията на майка си или е с мъж. Самата Антония отказва да коментира с кого е, което само подхрани съмненията, че с гаджето й Николай нещата не вървят.

antonia-petrova-14

Така или иначе, манекенката изглежда се е наточила за лов, тъй като пусна доста палави снимки в социалните мрежи, придружени с коментар: „Любовта е във въздуха“.

Кадрите са заснети така, че основният акцент да пада върху напомпания до пръсване силиконов бюст на Петрова. Или поне така си мисли тя. Перничанката го е изпъчила максимално, като за целта дори е подпряла ръце в навес.

Но това, което всъщност приковава погледа, е тревожното състояние на лицето на миската.
Множеството пластични интервенции изглежда вече дават отрицателен ефект. Скулите на Антония са адски издути, най- вероятно заради импланти, като придават неестествен вид на овала й. Устните също са напомпани като за световно с хиалурон.

Лицето на Антония Петрова, на практика, няма нищо общо с вида си отпреди две- три години, да не говорим за по- назад във времето. Заради постоянните процедури, пернишката миска изглежда много състарена и едва ли някой би предположил, че реално е на 33 години.

За капак, заради наблъсканите филъри, физиономията й е като парализирана и не може да изрази никаква мимика.

Отдавна Антония Петрова е известна с маниите си по разкрасяването чрез пластични операции и козметични интервенции. Но явно е пропуснала момента, в който да спре – ако изобщо е имало нужда да започва.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *