Ужас! Антония Петрова се перчи с увиснало дупе и целулит! СНИМКИ:

antonia-petrova-11
Целулитът страховито е набраздил бедрата на Антония Петрова

Антония Петрова нямаше търпение да е първата родна звезда, която да открие летния сезон. Скандалната перничанка се бухна в басейн във Велинград за фотосесия по бански, макар че още температурите са много далече от необходимите за подобно начинание.

Болната й амбиция обаче завърши с пълно фиаско. От бързане да покаже форми пред фотообектива, Петрова явно не е имала време да мине през фитнес залата, за да се стегне преди това.

Така, скандалната мис- ка цъфна с провиснал задник и обилно количество целулит по бедрата. Въпреки това, Антония гордо позира в басейна, около който няма абсолютно никой, освен майка й.

antonia-petrova-9
Дупето на манекенката е силно провиснало

Проблемът с целулита не е нещо ново за пернишката принцеса. Бившата госпожа Бередин се старае да е кльощава, но пропуска нещо още по- важно – да си стегне фигурата. Дупето й все стои увиснало, а бедрата й са все така набраздени от целулит. А тези проблеми се решават с тренировки, но явно Антония Петрова не си пада по спорта.

За мис- ката обаче е важно просто да се покаже и да събере много харесвания в социалните мрежи. Нелепото позиране по бански на 10 градуса, изобщо не я притеснява. Антония е на принципа: „От студ умри, но гъзар бъди“.

Най- странното обаче е, че Петрова не е на почивка с гаджето си Николай, а с майка си Ана. Дали двамата са се изпокарали, или просто бизнесменът е имал служебен ангажимент, не е ясно. Но това не е първият подобен случай.

Напоследък скандалната „Мис България“ е забелязвана най- често в компанията на майка си, вместо на гаджето си.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *