Николета Лозанова разгневи майките с нелепа снимка на 5- годишната си дъщеря! Виж Тук:

nikoleta-nikol-2

Николета Лозанова отново вбеси майките в социалните мрежи заради снимка на дъщеря си Никол.

Плеймейтката пусна кадър, на който 5- годишната й наследничка се къпе във вана в луксозна хотелска стая.

Фотото обаче разгневи много от последователките на моделката в социалните мрежи. „Всички правим такива снимки на децата си, но никой не ги показва на приятелите си във фейсбук“, критикуваха част от недоволните жени.

Снимката, която разгневи майките
Снимката, която разгневи майките

Други пък отбелязаха, че Николета явно цели да превърне дъщеря си в свое копие и като порасне, да си развява голотиите из медиите, също като мама.

5- годишната дъщеря на плеймейтката и Валери Божинов вече има доста изяви като модел. Заедно с майка си участваха в реклама на дрехи, после пък стана лице на различни детски артикули, че даже и на детска забавачница.

Николета е повече от щастлива, че дъщеричката й ще я наследи в работата. Малката Никол вече има доста опит пред камерата, а майка й с гордост обяви, че обожава шопинга и харесва само маркови стоки.

Уроците на мама: как се позира в джакузи
Уроците на мама: как се позира в джакузи

И докато Лозанова усилено тика невръстната си щерка към света на моделките, феновете леят крокодилски сълзи за бъдещето на момиченцето.

Бащата Валери Божинов почти не се задържа в България, заради ангажиментите си в чужбина и рядко вижда децата си. Той разчита на вечния си заместник Ники Михайлов, който няколко години се грижи за сина му от Алисия.

Вратарят на националите и Николета подновиха връзката си преди няколко месеца. Оттогава Михайлов не се е спрял да разхожда майка и щерка из целия свят. Плеймейтката е много доволна от грижите, които той полага и за двете. В знак на благодарност, настойчиво искала да го дари със собствен наследник.

Из медиите дори упорито се говори, че Николета вече е заченала и след няколко месеца ще роди дете на Ники Михайлов. Засега и двамата обаче не са коментирали.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *