Ужас! Ето как Николета се изцепи за Деня на детето и хвърли в ужас всички майки:

nikoleta-nikol

Николета Лозанова шашна всички с шокираща публикация по случай Деня на детето. Плеймейтката се изфука за празника, че 5- годишната й дъщеря вече ходи на шопинг!

Ето какво написа в социалните мрежи водещата на „Папараци“ и хвърли в ужас майките:

Честит 1- ви юни! Имам си достойна наследница, за която шопингът е страст, а класата и оригиналът са задължително условие! …

След това се хвали с празничния стайлинг на дъщеря си Никол и показа снимка на малкото момиченце как слиза от луксозен автомобил в новата си премяна.

Николета с майчинска гордост показва и колаж от кадри на детето си как избира дрехи. Малката Никол изглежда изключително съсредоточена в подбора на тоалет, сякаш вече е голяма госпожица с изградени модни критерии. Прави впечатление обаче, че на нито една снимка момиченцето не се усмихва. Тя изглежда сериозна и вглъбена, сякаш вече е възрастен човек, а не дете на 5 години, което се забавлява.

Нездравословната еуфория на Лозанова от преждевременното порастване на дъщеря й, буди тотално недоумение. Плеймейтката е супер щастлива от факта, че момиченцето й все повече заприличва на нея, макар че то е още само на 5 години.

Малката Никол вече има няколко изяви на модния подиум, както и рекламни фотосесии. Николета явно е решила, че отсега детето трябва да тръгне по стъпките й. А и двете в комплект печелят двоен хонорар. Освен това, такъв ангажимент позволява на плеймейтката да се покаже в друга светлина – на майка, а не, както обикновено, на мъжемелачка.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *