НИКОГА не казвайте следните фрази на необвързаната жена:

Ако си млада, красива, необвързана и независима, сигурно все някой постоянно ви пита: „Кога ще си хванеш гадже?“ Ако ваша близка – приятелка, сестра и пр, от дълго време е сама, не трябва да й казвате нито една от тези 6 изречение:

neobvarzana

6. „НЯМАШ ГАДЖЕ? ТОЛКОВА СИ КРАСИВА И ДОБРА!“
Необвързаната жена често чува тази фраза , сякаш всички красиви и добри жени са обвързани. Особено неудобно е, ако жената, на която го казвате, не изглежда в момента добре – има голяма пъпка и пр .

5 . „НЯМАШ ГАДЖЕ, ЗАЩОТО ИЗИСКВАШ МНОГО!“
Може да чуете нещо подобно от баба си или леля си на семейно събиране. Това би могло да е истина, ако искате да сте гадже на Брад Пит или Джони Деп. Може да отговорите по следния начин: „Какво искаш – да се хвана с първия срещнат на улицата или да чакам точния мъж?“

4 . „НЕ МОЖЕШ ДА ИЗБИРАШ!“
Няма по- гадна фраза. Какво се предполага, че трябва да направиш? Да се явяват на изпит, преди да изляза с тях ли?neobvarzana1

3 . „ОПИТА ЛИ СЪС САЙТОВЕТЕ ЗА ЗАПОЗНАНСТВА?“
Все едно е толкова лесно. Не всеки може да започне виртуален разговор с непознат. Предполага се, че всяка жена, която отдавна е самотна, е опитала всичко, дори онлайн запознанства.

2 . „НЯМАШ ГАДЖЕ, ЗАЩОТО ИЗЛИЗАШ МАЛКО!“
Ако излизанията наистина бяха важни, за да си намерите гадже, трябва да се разхождаш с бельо и четка за зъби в чантата, защото не се знае къде ще преспиш.

1 . „ВРЕМЕТО ТИ МИНАВА… КОГА ЩЕ ИМАШ ДЕЦА!“
Колко омразна фраза! Всички жени имаме биологичен часовник, така че колкото време чакате, ще бъде по- трудно. Така че тази фраза само ви напомня нещо, което знаете много добре.

Не се притеснявайте от възрастта или от времето, което ви е необходимо да намерите партньор. Няма как да ускорите нещата.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *