Как да отслабвате докато гаджето яде като вълк

Да поддържаш сериозна връзка определено не е лесно и често трябва да се правят жертви. Понякога търпиш „съветите” на майка му / ѝ, друг път въпреки скуката отиваш на традиционната петъчна сбирка в дома на началника. Но всичко си има граници и какъвто и да е случаят, никога не жертвай своята диета за отслабване.

здравословна диета

„Много пъти се налага да рискувате и излагате на опасности вашия личен план за отслабване. Било защото партньорът се тъпче като невиждал и възбужда апетитът ви, било защото заради него трябва да ходите на места, където изкушенията са твърде много. За щастие вече има начин да се насладите на храната заедно, без да ви се налага да жертвате талията си”, твърди американският диетолог Лиса Янг.

Намерете ресторанти в които предлагат традиционна и здравословна кухня

По този начин всеки ще може да яде каквото поиска, без помежду ви да избухнат недоразумения. Подходящи са заведения предлагащи суши, където вашият партньор ще има възможността да яде пържено, а вие самите чиста храна. Когато работата опре до десерта, изберете си ябълка, а той нещо сладко например.

Техниката на „изтласкване”

Доста удачен вариант да останете доволни и двамата. Когато приготвяте ядене вкъщи просто приложете една малка хитрост: напълнете чиниите с големи по размер здравословни неща, а вредните нека да са малки. Например гарнитурата би могла да се състои от огромна салата и съвсем малко пържени картофи (без които половинката не може). Парчето риба на скара ще запълни останалото пространство и в крайна сметка всички ще бъдат доволни.

Купувайте само по 1 нездравословен продукт

Още един трик, с който лесно да финтирате лакомата половинка. Когато пазарувате купувайте само по 1 нездравословен продукт и намерете варианти да замените традиционните вредни храни с техните безопасни алтернативи. Подходящ пример е смяната на бял с пълнозърнест хляб, тлъсто свинско месо с пилешки гърди, олио със зехтин и т. н.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *